Ziggo

Ziggo

Ziggo is opgericht op 1 februari 2007 en is van origine een Nederlangd bedrijf. Sinds de overname van UPC is Ziggo de grootste aanbieder van kabeltelevisie en Internet in Nederland. Naar verluid biedt Ziggo internet en / of televisie aan meer dan vier miljoen huishoudens in Nederland. De meest recente gegevens bieden hierin de volgende verhouding.

Ga hier direct naar de website van Ziggo >>

Ziggo diensten

De kern activiteit van Ziggo is het leveren van Radio en Televisie diensten. Door de jaren heen heeft Ziggo de aangeboden diensten producten echter fors uitgebreid. Onderstaand een handig overzicht van de diensten aangeboden door Ziggo:

 

Ziggo storingen

Net zoals alle andere providers heeft Ziggo ook wel eens last van storingen. Neemt u een dienst af bij Ziggo en heeft u last van een storing? Geeft het aan ons door. Veel storingen kunnen ook zelf verholpen worden, de meest voorkomende Ziggo storingen en oplossingen hebben wij voor u uitgewerkt.

Ziggo beoordelingen

Laat ons en andere bezoekers weten wat jij van Ziggo vind. Zo kan iedereen een wel overwogen keuze maken. Uitgebreid review schrijven, dat kan! Ga hiervoor naar: Ziggo beoordeling.

Ziggo klantenservice

Heb jij een vraag waar wij geen antwoord op hebben? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Ziggo!

Telefoonnummer klantenservice Ziggo algemeen: 088-7170000 (lokaal tarief)
Telefoonnummer klantenservice Ziggo particulier: 0900-1884 (€0,10 p/m)
Telefoonnummer klantenservice Ziggo zakelijk: 0800-0620 (gratis)
Telefoonnummer klantenservice Ziggo abonnees: 1200 (gratis)
Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
Maximum gesprekskosten: n.v.t.

Voor meer informatie over de klantenservice van Ziggo en een makkelijk overzicht van het keuzemenu verwijzen wij u graag naar: Klantenservice Ziggo.

Bekijk hier alle gegevens van de klantenservice >>

Ziggo webmail

Ook Ziggo biedt uiteraard een eigen webmail aan. Vaak zijn er nog onduidelijkheden bij het inloggen of instellingen bij de Ziggo webmail. Heb jij ook problemen of vragen over de Ziggo webmail? Op de volgende pagina geven wij alle informatie over Ziggo webmail, zoals de instellingen, het inloggen, POP, spambox instellingen, veelgestelde vragen, wat te doen als u het wachtwoord bent vergeten, etc.

Ziggo webmail informatie

Of ga hier  direct naar Ziggo webmail inlog pagina

Ziggo speedtest

De maximale internet snelheden vermeld op de website van Ziggo zijn helaas niet overal haalbaar. De maximale snelheid kan per locatie namelijk verschillen. Om uw maximale snelheid te testen kan u de Ziggo speedtest doen. Hiermee kan u precies zien hoe snel het internet in uw woonplaats maximaal zal zijn. Ziggo levert een gemiddelde downloadsnelheid van 38,50 Mbps.
Benieuwd naar de maximale internetsnelheid in uw woonplaats? Wij hebben het getest! Bekijk de resulaten op de volgende pagina: Ziggo speedtest
Plaats een reactie