KPN

KPN

KPN is samen met Ziggo één van de grootste internet providers van Nederland. KPN is halverwege de 19e eeuw opgericht door de overheid. KPN zoals we het nu kennen bestaat echter pas sinds 1998. Naast internet levert KPN ook ICT diensten en Telecomdiensten voor zakelijke klanten. Voor consumenten biedt KPN onder andere vaste- en mobiele telefonie, analoge- en digitale televisie, en internet.

Bekijk hier alles over KPN >>

KPN diensten

Sinds de oprichting heeft KPN veel verschillende producten en diensten aangeboden. De kern activiteiten van KPN op dit moment liggen toch heel duidelijk op Mobiele telefonie, Internet en Televisie. In onderstaand overzicht is handig weergegeven waar u meer informatie over de diensten van KPN kan vinden.

KPN storingen

Helaas heeft ook KPN wel eens last van storingen. Dit kan zowel gelden voor mobiel als voor internet of televisie. Heeft u een product of dienst van KPN en ervaart u een storing? Laat het ons weten! Daarnaast zijn een aantal storingen ook zelf op te lossen. Vele oplossingen voor KPN storingen hebben wij al voor u uitgewerkt!

E-mail instellen

Om ervoor te zorgen dat uw KPN webmail goed functioneert is het belangrijk dat alle instellingen goed staan. Zo zorgt u ervoor dat uw email automatische opgehaald wordt, en dat u bijvoorbeeld email kan verzenden. 

Zie hier de instellingen voor e-mail.

POP 3

Inkomende serverinstellingen: pop.kpnmail.nl
Serverpoort: 995 (SSL aanvinken)
Verificatie vereist/identiteitscontrole: ja
Type versleuteling: TLS / SSL

IMAP

imap.kpnmail.nl
Serverpoort: 993
Type versleuteling: TLS/SSL
Gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres (inclusief @kpn.nl)
Wachtwoord: het wachtwoord van uw e-mailaccount

SMTP

Gebruikersnaam: KPN e-mailadres
Wachtwoord: het wachtwoord van uw KPN e-mailaccount
Server: smtp.kpnmail.nl
Serverpoort: 587
Type versleuteling: STARTTLS (indien beschikbaar) / TLS / SSL
Verificatie vereist/identiteitscontrole: ja

KPN klantenservice

Heeft u een dringende vraag waar u niet direct een antwoord op kan vinden? Dan kan u altijd contact opnemen met de KPN klantenservice. Dit kan u op de volgende manieren doen:

  • Tel. klantenservice KPN mobiel vanaf andere telefoon: 0800 0105 (gratis)
  • Tel. klantenservice KPN vanaf KPN mobiel: 1200 (gratis)
  • Tel. klantenservice KPN bellen uit het buitenland: +31 6 12001200 (tarief voor bellen uit het buitenland)
  • Tel. klantenservice KPN Internet, Bellen en Televisie: 0800 0402 (gratis)
  • Tel. klantenservice KPN Hoofdkantoor: 070 343 43 43 (lokaal tarief)
  • Gesprekskosten: Zie tussen haakjes achter elk telefoonnummer.
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.

Meer informatie over de klantenservice van KPN? Voor bijvoorbeeld een overzicht van het keuzemenu verwijzen wij u graag door naar: Klantenservice KPN.

Ga hier naar de contact en klantenservice pagina.

KPN webmail

Net als alle andere internetproviders biedt ook KPN een eigen webmail aan. Het instellen van de KPN webmail kan echter lastig zijn. Ook ervaren sommige gebruikers problemen bij het inloggen op de KPN webmail. Loopt u ook tegen problemen aan? Op onze KPN webmail pagina geven wij uitgebreid advies over de KPN webmail, zoals het inloggen, spambox instellingen, POP, veelgestelde vragen, resetten van uw wachtwoord, webmail instellingen, etc.

KPN webmail informatie

KPN speedtest

Voordat u KPN internet aanschaft is het slim om de KPN speedtest te doen. De genoemde maximale snelheden op de website van KPN zijn namelijk niet overal haalbaar. De gemiddelde downloadsnelheid van KPN internet is momenteel 16,03 Mbp/s. Door middel van de KPN speedtest kan u makkelijk en snel de maximale internetsnelheid bij u thuis achterhalen.

Benieuwd geworden naar de maximaal haalbare KPN internetsnelheid bij u thuis? Deze kan u makkelijk en snel achterhalen door de KPN speedtest te doen op de volgende pagina:

1 gedachte over “KPN”

Plaats een reactie