Tele2

Over Tele2

Tele2 biedt u een online e-mailservice als u klant bent met Internet, Televisie en/of Bellen. U kunt dan gebruik maken van de online diensten van Tele2 waaronder de Webmail van Tele2. Onze website biedt u een overzicht van alles wat te maken heeft met Tele2. Te denken aan de diensten die Tele2 aanbiedt, maar bijvoorbeeld ook de storingen, klantenservice informatie en alles wat u moet weten om bijvoorbeeld uw mail te configureren.

Bekijk hier alle informatie over Tele2 >>

Meer:

Tele2 diensten

Tele2 is bekend als leverancier van Internet, Televisie & Bellen. Onderstaand vindt u enkele belangrijke diensten van Tele2.

Tele2 Storingen

Heeft u problemen met uw internet, televisie of bellen van Tele2? Wellicht is er een storing. Dit kunt u gemakkelijk en snel aan ons doorgeven door deze aan ons te melden via één van onderstaande links.

Tele2 beoordeling

Wij horen graag jouw ervaring over Tele2. Beoordeel hieronder Tele2 op basis van Service, Kwaliteit, Aanbod en Prijs en help daarmee andere Tele2 gebruikers.

Een beoordeling over Tele2 achterlaten kan hieronder door te reageren. Wat is jouw ervaring met dit bedrijf? Last gehad van een storing?

Tele2 klantenservice

Neem gerust contact op met de klantenservice van Tele2. Via onderstaande gegevens kun je contact opnemen.

Telefoonnummer klantenservice Tele2 algemeen: 020 – 754 4444 (lokaal tarief)
Telefoonnummer klantenservice Tele2 Zakelijk: 0800 -1242

Voor meer informatie over de klantenservice van Tele2 en een makkelijk overzicht van het keuzemenu verwijzen wij u graag naar Klantenservice Tele2

Tele2 webmail

Voor klanten van Tele2 is het ook mogelijk om gebruik te maken van de Webmail. U kunt inloggen op de Webmail van Tele2 via de volgende link:

Tele2 Speedtest

Provided by OpenSpeedtest.com

Plaats een reactie