Ziggo speedtest

Ziggo Speedtest uitgelegd

Internet providers vermelden vaak bij elk pakketje een de maximale internet snelheid die behaald kan worden. Dit garandeert echter niet dat u deze ook gaat halen. De internet snelheid die thuis behaald kan worden is namelijk van vele factoren afhankelijk. Door middel van de Ziggo Speedtest is het mogelijk om simpel en snel te testen welke internet snelheid u thuis maximaal kan behalen. Hoe de Ziggo speedtest werkt is erg simpel: er wordt enkel een korte download en upload test gedaan om de snelheid op uw locatie te bepalen. Op deze pagina’s kan u de Ziggo speedtest doen, en vind u meer informatie waarop u moet letten en hoe u eigenhandig de snelheid kan verhogen.

Doe hier de speedtest >>

ZIGGO INTERNET COMPLETE SNELHEID
120 / 12 Mbit/s 68%
ZIGGO INTERNET MAX SNELHEID
200 / 20 Mbit/s 100%

Ziggo Speedtest: waarop letten?

Voordat je de Ziggo speedtest gaat doen is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. We willen uiteraard dat de resultaten van de Ziggo speedtest zo zuiver mogelijk zijn.

Sluit allereerst alle internettoepassingen die u open heeft staan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld andere browsers, download programma’s, andere vensters, maar ook andere tabbladen die nog open staan. Deze toepassingen kunnen namelijk de internetsnelheid negatief beïnvloeden doordat ze bandbreedte gebruiken. Zorg er daarnaast voor dat u geen gebruik maakt van een VPN verbinding en dat u de enigste bent die op dat moment gebruikmaakt van het internet.

Doe hier de speedtest >>

Ziggo Speedtest

Welke snelheid behaalt u? Doe hieronder de Ziggo speedtest en kom erachter:
Provided by Meter.net

Vallen de resultaten tegen?

Veel consumenten zijn helemaal klaar met langzaam internet. Dit terwijl er wel de volle pond betaald wordt voor snel internet, maar deze snelheid simpelweg niet behaald wordt. Zorg ervoor dat u niet teveel betaald! Wij helpen u bij het vinden van de beste optie. 

Ziggo internet snelheid verhogen

De Ziggo webmail kan door meerdere email adressen gebruikt worden, en dus dus niet enkel toegankelijk voor @Ziggo.nl email adressen. Heeft u een van de volgende email adressen? Dan kan u ook gebruik maken van de Ziggo webmail:

 • @kpn.nl
 • @planet.nl
 • @kpnplanet.nl
 • @kpnmail.nl
 • @hetnet.nl
 • @freeler.nl
 • @netmail.nl
 • @wxs
1 gedachte over “Ziggo speedtest”

 1. Dag, waarom zijn alle uitslagen van alle speedtests verschillend.

  B.v.
  Bij KPN 469 download
  Bij Speedtest.nu 229 download
  Bij ZIGGO 419 download.

  Dank voor uw aandacht.

  Groet,
  K. Hamelink

  Beantwoorden

Plaats een reactie