Telfort

Over Telfort

Telfort staat voor kwaliteit tegen een supervoordelig tarief. Telfort is in 1996 ontstaan door een jointventure tussen British Telecom en Nederlandse Spoorwegen. In 2005 is Telfort overgenomen door KPN, momenteel is Telfort dan ook een dochteronderneming van KPN. Telfort is op dit momenteel een van de grootste spelers in Nederland op het gebied van internet, mobiele telefonie, interactieve televisie en vaste telefonie in Nederland. Toch heeft Telfort geen eigen netwerk liggen. Voor vaste telefonie en internet wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN en Tiscali. Voor mobiele telefonie wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN.

Telfort diensten

Mobiele telefonie is de kern activiteit van Telfort. De laatste jaren is een deel van de focus verschoven naar Internet, interactieve diensten en vaste telefonie bijgekomen. Telfort kan dan ook gezien worden als een totaalleverancier met een breed scala aan producten en diensten. Onderstaand een handig overzicht van de diensten aangeboden door Telfort:

Telfort Storingen

Helaas heeft ook Telfort wel eens last van een storing. Heeft u last van een storing bij Telfort? Laat het ons weten! Veel storingen kunnen namelijk zelf opgelost worden. De meest voorkomende oplossingen hebben wij voor u op een rijtje gezet: Storing oplossen

Echter is niet elke storing bij Telfort zelf op te lossen. Komt u er niet uit? Maak een melding van de storing om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen: Storing melden

Telfort beoordeling

Deel uw mening over Telfort! Veel consumenten vinden het moeilijk om voor een provider te kiezen. Aan de hand van onafhankelijke beoordelingen kan iedereen een weloverwogen keuze maken. Liever een uitgebreid review schrijven? Ga hiervoor naar: Telfort beoordeling.

Telfort klantenservice

Heb jij een vraag waar wij geen antwoord op hebben? Neem dan contact op met de klantenservice van Telfort!

Telefoonnummer klantenservice Telfort algemeen: 0900-9596 (€0,10 p/m)
Telefoonnummer klantenservice Telfort Klant worden: 0800 – 1707 (gratis)
Telefoonnummer klantenservice Telfort zakelijk: 0800 – 22 880 27 (gratis)
Telefoonnummer klantenservice Telfort Monteursafspraak: 088 – 2000 120 (lokaal tarief)
Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
Maximum gesprekskosten: n.v.t.

Voor meer informatie over de klantenservice van Telfort en een makkelijk overzicht van het keuzemenu verwijzen wij u graag naar Klantenservice Telfort.

Telfort webmail

Telfort biedt een eigen webmail service aan. Echter is er soms nog wat verwarring bij het inloggen of instellingen van de Telfort webmail. Loopt u ook tegen problemen aan met uw Telfort webmail? Of heeft u vragen waar u geen antwoord op kan vinden? Op de Telfort webmail pagina geven wij antwoord op veel gestelde vragen, de Instellingen, het inloggen, spambox instellingen, POP, wat te doen als u het wachtwoord vergeten bent, en nog veel meer!

Telfort webmail informatie

Of ga hier  direct naar Telfort webmail inlog pagina

Telfort Speedtest

Niet overal zijn de maximale internet snelheden zoals vermeld op de website van Telfort haalbaar. Het is namelijk goed mogelijk dat dit per locatie behoorlijk kan verschillen. Telfort levert een gemiddelde downloadsnelheid van 15,83 Mbps. Wilt u weten welke snelheid u maximaal kan behalen bij u thuis? Doe dan de Telfort speedtest! Hiermee kan u precies zien hoe snel het internet in uw woonplaats maximaal zal zijn.

Benieuwd naar de maximale internetsnelheid in uw woonplaats? Wij hebben het getest! Bekijk de resultaten op de volgende pagina: Telfort speedtest

Provided by Meter.net

Plaats een reactie