KPN speedtest uitgelegd

Bij de internetpakken die aangeboden worden wordt vaak enkel de maximale snelheid benoemt. Dit betekend echter niet dat u deze snelheid ook gaat behalen thuis. In sommige gevallen is het dus helemaal niet nodig om een duurder abonnement aan te schaffen. Aan de hand van de KPN speedtest kan u precies zien welke internet snelheid u thuis maximaal kan behalen. Dit kan namelijk erg verschillen van plaats tot plaats. Heeft u last van traag internet? Of staat u op het punt om over te stappen? Dan raden wij altijd aan om de KPN speedtest te doen zodat u precies weet welke internet snelheid u kan verwachten.
KPN INTERNET BASIS SNELHEID
120 / 12 Mbit/s 68%
KPN INTERNET SNELHEID
200 / 20 Mbit/s 100%

KPN Speedtest: waarop letten?

Het is belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden voordat u de KPN speedtest uitvoert. Zo zorgt u voor zo zuiver mogelijke resultaten.

  1. Sluit alle internettoepassingen: Alles wat u open heeft staan wat internet gebruikt dient gesloten te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan anders vensters, browsers, tabbladen of download programma’s. Al deze programma’s hebben een negatieve impact op de resultaten.
  2. Maak geen gebruik van een VPN: Zorg ervoor dat u niet actief op een VPN verbinding zit. Als dit wel het geval is wordt namelijk de verkeerde snelheid gemeten.
  3. Zorg dat u de enigste bent die op dat moment gebruikmaakt van het internet: Als er meerdere personen actief zijn op het internet zal ook niet de juiste snelheid gemeten kunnen worden.

KPN Speedtest

Welke snelheid behaalt u? Doe hieronder de KPN speedtest en kom erachter:

 
Provided by Meter.net

Vallen de resultaten tegen?

Veel consumenten zijn helemaal klaar met langzaam internet. Dit terwijl er wel de volle pond betaald wordt voor snel internet, maar deze snelheid simpelweg niet behaald wordt. Zorg ervoor dat u niet teveel betaald! Wij helpen u bij het vinden van de beste optie. Vergelijk internet pakketten en bespaar jaarlijks tot €178,52 door over te stappen!

  • Internet vergelijken
  • Internet + tv vergelijken
  • Alles in 1 vergelijken

KPN internet snelheid verhogen