Ziggo storingen

Ondanks kwaliteitsnetwerk heeft Ziggo helaas ook wel eens last van storingen. Sommige storingen van Ziggo zijn niet te voorkomen, andere storingen zijn zelf op te lossen. Op deze pagina houden wij u op de hoogste van de meest actuele Ziggo storingen, en geven u tips hoe u de meest voorkomende storingen zelf op kan lossen. Heeft u last van een storing die niet op te lossen is? Laat het hier weten en wij maken er een melding van.

Deze maand:
0
Storingen gemeld
Verdeling:
0%
Internet
Verdeling:
0%
TV
Verdeling:
0%
Email

Ziggo storing melden

Heeft u een storing waar u graag melding van wilt maken? Dat kan! Laat hieronder weten wat het probleem is, en misschien kan iemand vanuit de community u meteen helpen. Direct bij Ziggo een storing melden is uiteraard ook mogelijk. Ga hiervoor naar:
Ziggo storing melden

Actuele Ziggo storingen

Ziggo heeft een andere tool op de website waarmee kan worden gecheckt of er storingen in de buurt zijn. Deze tool kan u hier vinden: Ziggo storing checken .

 

Ziggo Twitter

Ziggo Twitter

Ziggo klantenservice

Vragen over een storing? Neem contact op met de klantenservice van Ziggo. Of laat onderaan de pagina een comment achter.
Telefoonnummer klantenservice Ziggo algemeen: 088-7170000 (lokaal tarief)
Telefoonnummer klantenservice Ziggo particulier: 0900-1884 (€0,10 p/m)
Telefoonnummer klantenservice Ziggo zakelijk: 0800-0620 (gratis)
Telefoonnummer klantenservice Ziggo abonnees: 1200 (gratis)
Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
Maximum gesprekskosten: n.v.t.

Voor meer informatie over de klantenservice van Ziggo en een makkelijk overzicht van het keuzemenu verwijzen wij u graag naar: Klantenservice Ziggo.

Ziggo storing? Tips? Frustraties? Laat het anderen weten:

Ziggo storing
4.8 (96%) 10 votes