Ziggo storing

Ziggo storingen

Ondanks kwaliteitsnetwerk heeft Ziggo helaas ook wel eens last van storingen. Sommige storingen van Ziggo zijn niet te voorkomen, andere storingen zijn zelf op te lossen. Op deze pagina houden wij u op de hoogste van de meest actuele Ziggo storingen, en geven u tips hoe u de meest voorkomende storingen zelf op kan lossen. Heeft u last van een storing die niet op te lossen is? Laat het hier weten en wij maken er een melding van.

Bekijk hier de actuele storingen >>

Meer:

Ziggo storing melden

Heeft u een storing waar u graag melding van wilt maken? Dat kan! Laat hieronder weten wat het probleem is, en misschien kan iemand vanuit de community u meteen helpen. Direct bij Ziggo een storing melden is uiteraard ook mogelijk.

Actuele Ziggo storingen

Ziggo heeft een andere tool op de website waarmee kan worden gecheckt of er storingen in de buurt zijn. Deze tool kan u hier vinden: Ziggo storing checken.

Ziggo Twitter

Laat ons en andere bezoekers weten wat jij van Ziggo vind. Zo kan iedereen een wel overwogen keuze maken. Uitgebreid review schrijven, dat kan! Reageer hieronder. 

Naar de Webcare: 
Ziggo klantenservice

Vragen over een storing bij Ziggo? Neem contact op met de klantenservice van Ziggo. Of laat onderaan de pagina een comment achter.
Telefoonnummer klantenservice Ziggo algemeen: 088-7170000 (lokaal tarief)
Telefoonnummer klantenservice Ziggo particulier: 0900-1884 (€0,10 p/m)
Telefoonnummer klantenservice Ziggo zakelijk: 0800-0620 (gratis)
Telefoonnummer klantenservice Ziggo abonnees: 1200 (gratis)
Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
Maximum gesprekskosten: n.v.t.

Voor meer informatie over de klantenservice van Ziggo en een makkelijk overzicht van het keuzemenu verwijzen wij u graag naar: Klantenservice Ziggo.

Problemen oplossen

17 gedachten over “Ziggo storing”

 1. heb wifiversterkers besteld op 11-4-2023 heb slechte wifi doordat door jullie is geadviseerd een next mini te nemen, al 5 maal gebeld naar 1200 daar word gezegd dat ze direct opgestuurd worden en dat ik daar een mail over zou krijgen, maar er word niks gedaan, gewoon schandalig dit is slecht ziggo, ik heb nu gewoon slecht beeld. doe hier iets aan!!!!!!!!!!!

  Beantwoorden
 2. Nog steeds geen vaste telefoon verbinding, hoelang gaat het nog duren ,niemand kan ons bellen ,als het niet snel veranderd ga ik naar een andere provider ,?

  Beantwoorden
 3. WiFi werkt niet, geen telefoon en tv werkt niet krijg melding voer pincode in, welke pincode????? Klacht al eerder gehad niet zo lang geleden, erg vervelend.

  Beantwoorden
 4. Hallo, ik heb een xl box van ziggo en heb bij ESPN, elke dag alleen bij ESPN dat het beeld enkele seconden op zwart gaat en dan ook geen geluid, waar kan dat aan liggen.

  Beantwoorden
 5. Ik heb storin in me internet en wiffy de storing is nog niet voor bij nu twee dag geenbgebruik van internet kunnen maken de tv doet het huis föhn ook behalve internet en wiffie

  Beantwoorden

Plaats een reactie